Hozzávalók:

v     1 csomag mascarpone

v     200 grammos HULALA tejszín

v     fél csomag vanília pudingpor 1,5 dl tejjel megfőzve, 4 db édesítőtablettával édesítve.

v     Babapiskóta (24 db szükséges, ha őzgerinc formában készítem)

v     kávé

 

Elkészítés:

Ha kihűlt a puding, összekeverem a sajttal, és beleforgatom a kemény habbá vert tejszínt.

Kiöblítek egy őzgerincformát, Folpack-kal kibélelem, majd egy vékony réteg krémet kenek rá.

Édesítés nélküli (nem meleg) kávét öntök egy tányérba és éppen csak beleforgatom a babapiskótákat. Ahogy kiveszem a kávéból azonnal rakom a formába: alulra 2-2-2- db kerül, majd egy réteg krém; aztán 3-3-3- db piskóta következik, és egy újabb réteg krém, végül újra 3-3-3- db babapiskóta és a maradék krém.

Ráhajtogatom a Folpack-ot és hűtőben minimum 3 órát pihentetem.

Majd lapos tálra (tálcára) kiborítom, és a tetejét megszórom kakaóporral. 

Szerző: Dölfike  2010.06.25. 21:57 Szólj hozzá!

Címkék: mascarpone kávés hulala tejszín vanilia pudingos tojás nélkül babapiskótás

A bejegyzés trackback címe:

https://cukormentessuti.blog.hu/api/trackback/id/tr882110480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása