Hozzávalók:
v 1 csomag mascarpone
v 200 grammos HULALA tejszín
v fél csomag vanília pudingpor
v Babapiskóta (24 db szükséges, ha őzgerinc formában készítem)
Elkészítés:
Ha kihűlt a puding, összekeverem a sajttal, és beleforgatom a kemény habbá vert tejszínt.
Kiöblítek egy őzgerincformát, Folpack-kal kibélelem, majd egy vékony réteg krémet kenek rá.
Édesítés nélküli (nem meleg) kávét öntök egy tányérba és éppen csak beleforgatom a babapiskótákat. Ahogy kiveszem a kávéból azonnal rakom a formába: alulra 2-2-2- db kerül, majd egy réteg krém; aztán 3-3-3- db piskóta következik, és egy újabb réteg krém, végül újra 3-3-3- db babapiskóta és a maradék krém.
Ráhajtogatom a Folpack-ot és hűtőben minimum 3 órát pihentetem.
Majd lapos tálra (tálcára) kiborítom, és a tetejét megszórom kakaóporral.