Hozzávalók:
2,5 dl viz
15 dkg sertés zsír
20 dkg liszt
6 db tojás
1 sütőpor
3 csomag vanília pudingpor
9 dl tej
20 dkg édesítőszer
25 dkg margarin
7dl Hulala tejszín
2 csomag habfixáló
ELKÉSZÍTÉS:
Tészta:
2,5 dl vizet 15 dkg sertés zsírral felforralok, majd 20 dkg lisztet beledolgozok. 10 percet hűlni hagyom.
Ezután 6 db egész tojást egyenként beledolgozok, majd hozzáadok egy sütőport.
Jól kizsírozott gáz tepsiben 2 lapot sütök.
Krém:
3 csomag vanília pudingport,
20 dkg édesítőszert, 25 dkg margarinnal habosra keverek.
Majd a két hideg krémet összedolgozom.
Hab:
Ha minden kész, a tésztát összeállítom:
Tésztalap -> Krém-> Hab-> Tésztalap